Legekurser - Hybridplayandgames.com
16
page,page-id-16,page-child,parent-pageid-13,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Legekurser

Vi er født til bevægelse og leg

Vi tror på at leg, bevægelse og udvikling går hånd i hånd. – derfor har vi specialiseret os i fysisk aktive spil og lege.
 
Vi tilbyder både foredrag, events og uddannelse af bevægelsesbørnehaver med udgangspunkt i udvikling af den legende og fællesskabende bevægelseskultur.
 
 

Bevægelsesbørnehaver

  Vi tilbyder undervisning og certificering af bevægelsesbørnehaver. En bevægelsesbørnehave er en institution, der aktivt arbejder for at give plads til alsidig bevægelse og fysisk aktiv leg i hverdagen. Her arbejder vi ud fra fælles fysisk aktive lege, der opfordrer til samvær, engagement, sved og glæde. Vi lægger vægt på en inkluderende og anerkendende tilgang til børnenes bevægelser og til reglerne omkring bevægelse i og omkring børnehaven. Målet er, at den voksne kan se og give plads til børnenes bevægelser og hjælpe med at skabe inkluderende regelsæt så fysisk aktivitet er sjov og udfordrende for alle. En bevægelsesbørnehave er et kursus forløb på 5 moduler, der strækker sig over 8 – 10 måneder og afsluttes med en certificering. Alle pædagoger og børn deltager.

9 Certificerede bevægelsesbørnehaver

Workshops

  Har I brug for et indspark til hvordan leg og bevægelse kan integreres i jeres hverdag? Vi tilbyder workshops i fysisk aktive lege og interaktive spil, som kan sætte gang i jeres skolegård, børnehave eller fritidshjem. Vi tilbyder også inspirerende foredrag til både pædagoger og andre, som er interesserede i, hvordan en legende tilgang til verden kan forandre vores hverdag. Eksempler på workshops kan være:

  • Hvad er kulturen omkring løb? Måske er der flere steder hvor man ikke må løbe, end hvor man må?
  • Hvordan etableres en god fangelegskultur, så man undgår konflikter?
  • Hvad kan fysisk aktive lege indeholde af elementer i forhold til motorik, koordination, motion, fællesskab, netværk, strategi, fantasi mm?